směsi pro pekaře

ZLEPŠUJÍCÍ PŘÍPRAVKY

Zajišťují jednoduché zpracování, podporují vlastnosti těst a oddalují jejich stárnutí, zlepšují chuťové vlastnosti, barvu a kvalitu sladkého i slaného pečiva a cukrářských výrobků.

ALIVIT
je zlepšující přípravek pro všechny druhy pšeničného kynutého pečiva. Zaručuje lehkou zpracovatelnost těsta, vykazuje výrazné zvětšení objemu.
Podrobnosti                  
ALMA plus
je přípravek do pšeničných těst zpracovávaných na mecha-nických linkách. Doporučené dávkování 2 % na mouku.
Podrobnosti                  
BAKFAKTOR
je zlepšující přípravek na běžné, vícezrnné i sladké pšeničné pečivo. Příznivě ovlivňuje zpracovatelnost těsta. Usnadňuje linkové zpracování. Zajišťuje stálost těsta.
Podrobnosti                  
FROSTPEK
je zlepšující přípravek k výrobě zamrazovaných výrobků, vhodný pro všechny druhy pšeničného kynutého pečiva. Zaručuje bezproblémovou zpracovatelnost těsta.
Podrobnosti                  
PREMIANT
je koncentrovaný přípravek pro zpracování pšeničných těst na linkách. Těsta jsou méně náchylná na překynutí. Umožňuje snížit obsah tuku v pečivu. Doporučené dávkování 1 % na mouku.
Podrobnosti                  
RETRO ROHLÍK
je zlepšující přípravek pro všechny druhy pšeničného kynutého pečiva. Zaručuje bezproblémovou zpracovatelnost těsta, velkou časovou toleranci při kynutí. Dávkování 5 % na mouku.
Podrobnosti                  
ROKO
je vysoce účinný přípravek pro výrobu běžného a jemného pšeničného pečiva. Zaručuje velký objem a prodlouženou čerstvost pečiva. Těsta jsou nelepivá, dobře zpracovatelná.
Podrobnosti                  
ROMALTIN
je zlepšující přípravek nového typu pro všechny druhy pšeničného pečiva. Využívá přírodní suroviny. Těsto se dobře zpracovává a výrobky vykazují vysoký objem a pěkné zabarvení.
Podrobnosti                  
UNIVERZIN
je zlepšující přípravek pro všechny druhy kynutých těst. Výrazné zlepšení zpracovatelnosti těsta, oddálení stárnutí při zpracovávání a kynutí. Zlepšení chuťových vlastností běžného pečiva a chleba.
Podrobnosti                  
ESTRA plus
je pastovitý přípravek k výrobě koblih a veškerého jemného pečiva. Zvětšuje objem a prodlužuje trvanlivost výrobku. Obsahuje sušené žloutky. Vylučuje nákazu Salmonellou.
Podrobnosti                  
RAPID
je klasický a osvědčený tukový ochucený přípravek pro výrobu jemného pečiva, koblih a koláčů. Prodlužuje čerstvost pečiva. Je vhodný též na přípravu vánoček a štol.
Podrobnosti                  
PARTY BAKER
je zlepšující přípravek určený pro výrobu speciálního „Párty chleba® originálního tvaru a prodloužené trvanlivosti. Stabilní a plastické těsto umožňuje snadné zpracování a tvarování.
Podrobnosti                  
2011-2012 © ALIMPEK spol. s r.o.