směsi pro pekaře

SMĚSI K VÝROBĚ BĚŽNÉHO PEČIVA

Zajišťují jednoduché zpracování, podporují vlastnosti těst a oddalují jejich stárnutí, zlepšují chuťové vlastnosti, barvu a kvalitu sladkého i slaného pečiva a cukrářských výrobků.

LNĚNÁ SMĚS
Lněná směs s 53% upraveného lnu. Směs je určena nejen pro výrobu drobného pečiva, ale i chlebů.
Podrobnosti                  
ITALSKÝ CHLÉB SMĚS
je směs k výrobě pšeničnožitných chlebů různých tvarů a gramáží. Chleby jsou typické nadstandardním objemem vzhledem k hmotnosti těsta, skvělou trvanlivostí.
Podrobnosti                  
PANSKÝ CHLÉB - směs
je koncen-trovaná premixová směs na přípravu pšenično-žitného chleba. Přidává se pouze pšeničná mouka, voda a droždí. Rychlá a snadná příprava klasického chleba.
Podrobnosti                  
SENDVIČOVÁ SMĚS
je směs na přípravu klasických žemlí, hamburgerů a sendvičů. Podporuje objem a trvanlivost pečiva. Směs je určena zejména pro balené výrobky.
Podrobnosti                  
SLOVIKORN
je směs s obsahem zlepšujícího přípravku pro přípravu a výrobu polotmavého pečiva. Stabilní a plastické těsto ze SLOVIKORNu umožňuje velmi dobré zpracování a tvarování.
Podrobnosti                  
ZRNKO
je obilná směs vhodná na výrobu tmavého křupavého rustikálního pečiva (špiček, baget, slunečnicového chleba).
Podrobnosti                  
2011-2012 © ALIMPEK spol. s r.o.